Lessen en training

2-jul

9-jul

Les 8

Deze les is onder voorbehoud en wordt mogelijk gewisseld met een training

16-jul

23-jul

Les 9

30-jul

Lesindeling

Groep 10.00 uur tot 10.50 uur: Arjen, Olaf Jan, Sander, Jan, Tjeerd, Hugo en Bram

Groep 11.00 uur tot 12.50 uur: Kim, Dyon, Jasper, Mart, Tom, Tim en Noa

Trainingen starten om 10.00 uur.

De lesvolgorde kan, i.v.m. (terrein- en weers-)omstandigheden, in overleg anders worden ingevuld.

Mocht je afwezig zijn laat dit dan tijdig weten via: en/of of stuur een bericht naar de groepsapp.

Snuffellessen

Met regelmaat organiseert de jeugdcommissie snuffellessen. Dit is een serie van vijf jeugdlessen om kennis te maken met het golfen. Bij voldoende aanmeldingen (minimaal 5) gaan we starten. Er zijn in totaal vijf lessen, waarvan de laatste afgesloten wordt met een wedstrijd op de Par 3 baan (kleine baan). De lessen worden momenteel op zondag gegeven en duren 50 minuten. De kosten bedragen € 25,- in totaal.

De lessen worden verzorgd door onze Pro, Michael Meerman. Hij wordt bijgestaan door de jeugdcommissie. Ben je 18 jaar of jonger, dan ben je van harte welkom om eens kennis te komen maken met golf. Heb je interesse, meld je dan aan bij de jeugdcommissie via  of de pro via .

Privélessen

Er kunnen natuurlijk ook afspraken gemaakt worden voor privélessen. Voor jeugd geldt een speciaal tarief van 10 lessen van 25 minuten voor € 150,- p.p. of 5 lessen van 25 minuten voor € 75,-. Wil je hier meer informatie over, neem dan contact op met Michael Meerman via .

Wij kijken uit naar jullie komst en gaan een mooi golfjaar tegemoet.

Met golfgroet,

Michael Meerman PGA professional